Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τι λέει ο ξένος Τύπος






Kicker (Γερμανία): "Η Γερμανία έριξε το ελληνικό οχυρό. Η εθνική Γερμανίας είναι στα ημιτελικά του Euro 2012! Η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ κυριάρχησε απέναντι στην Ελλάδα και επικράτησε δίκαια με 4-2. Ήταν η 15η σερί νίκη της γερμανικής ομάδας, η οποία βρήκε τη φόρμα της μετά την προσωρινή ισοφάριση του Σαμαρά και στη συνέχεια πετούσε φωτιές".



Sport1.de (Γερμανία): "Η Γερμανία νίκησε 4-1 την Ελλάδα (σ.σ. αυτό ήταν το σκορ που έγραφε η ιστοσελίδα αμέσως μετά το τέλος του ματς). Με μία θαυμάσια εμφάνιση, η εθνική ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Euro".

Bild (Γερμανία): Τέταρτο παιχνίδι, τέταρτη νίκη. Αυτό το Euro είναι ερυθρόκόκκινο. Άνετο 4-2 επί της Ελλάδας και τώρα συνέχεια σε ένα πραγματικά κλασικό παιχνίδι. Παίζουμε την Πέμπτη στη Βαρσοβία κόντρα στο νικητή του Αγγλία-Ιταλία για την πρόκριση στον τελικό".

UEFA (Ευρώπη): "Οι Φίλιπ Λαμ, Σάμι Κεντίρα, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάρκο Ρόις ξέσπασαν και έστειλαν τους θριαμβευτές του 2004 στο σπίτι τους, αν και η Ελλάδα ήταν προσωρινά ισόπαλη στο Γκντανσκ. Οι ελληνικές ελπίδες επανάληψης του θαύματος του 2004 εξαφανίστηκαν από την ήττα 4-2 από τη Γερμανία, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά για 4η σερί φορά στο Euro".

Gazzetta dello Sport (Ιταλία): "Καρέ που φοβίζει η Γερμανία, πέταξε έξω την Ελλάδα. Το ματς τελείωσε 4-2 για τους Γερμανούς, που τώρα περιμένουν το νικητή του Ιταλία-Αγγλία. Γκολ για Λαμ, ισοφάριση για Σαμαρά πριν τα τέρματα των Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις. Στο τέλος, άνευ σημασίας πέναλτι του Σαλπιγγίδη".

 Equipe (Γαλλία): "Η Γερμανία κυριάρχησε 4-2 της Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ισοφαρίστηκε μετά το τέρμα του Λαμ, αλλά μετά σημείωσε 3 γκολ σε ένα τέταρτο αφήνοντας άναυδους τους Έλληνες".

Marca (Ισπανία): "Η Γερμανία δεν λάθεψε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελλάδας για να προκριθεί στα ημιτελικά. Η αξιοπιστία των Γερμανών αποτέλεσε το νέο στοιχείο στην υποψηφιότητά τους για την κατάκτηση του τροπαίου, η οποία ενισχύθηκε, παρά την απουσία ορισμένων βασικών παικτών, μετά από έναν ελληνικό συνδυασμό που έπληξε τη γερμανική ισχύ".

As (Ισπανία): "Η Γερμανία επιβλήθηκε της Ελλάδας, της οποίας η ισοφάριση στην αρχή του 2ου μέρους ήταν απλά ένας αντικατοπτρισμός. Τα τέρματα των Κεντίρα, Λαμ, Κλόζε και Ρόις έκαναν τη δουλειά και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά".

A Bola (Πορτογαλία): "Η Γερμανία κέρδισε καθαρά 4-2 την Ελλάδα και πέρασε στα ημιτελικά του Euro 2012. Η γερμανική ομάδα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο θρίαμβο, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Fanatik (Τουρκία): "Η Γερμανία του Μεσούτ (σ.σ. εννοεί τον Οζίλ) νίκησε στον προημιτελικό του Euro 2012 την Ελλάδα με 4-2 και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις τα γερμανικά γκολ, οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης σκόραραν για την Ελλάδα".

Ole (Αργεντινή): "Η Ελλάδα έπεσε στα γόνατα μπροστά στην τευτονική υπεροχή. Η Γερμανία έχασε πολλά γκολ (20 ευκαιρίες), όμως εξαγριώθηκε όται ο Σαμαράς ισοφάρισε και τελείωσε την Ελλάδα με 3 γκολ σε 13 λεπτά. Στα ημιτελικά παίζει με την Πορτογαλία (σ.σ. έκανε λάθος στο ζευγάρωμα)".

BBC (Αγγλία): "Η Γερμανία παρήγαγε μία επιβλητική εμφάνιση και ξεπέρασε την περιορισμένων δυνατοτήτων Ελλάδα, συνθέτοντας έναν πιθανό ημιτελικό με την Αγγλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog